22.12.2012

Hiirirouvan joulu kuluu työn touhussa...

Joulunaikaa...

Ihanaa joulunaikaa kaikille! <3

Tässä muutamia kuvia meidän kodin jouluisista tunnelmista.. Tuli taas se aika vuodesta kun pääsin askartelemaan joulukortteja, mutta miten sekin aina jää niin viime tinkaan? Aina tulee semmonen loppukiri, se ehkä kuuluu asiaan :)



Oltiin juuri muutama päivä ennen lumien tuloa suppilovahveroita keräämässä ja hakkuutyömaalta löysin upeita kuusenoksia joista tein tällaisen pikku kuusen koristamaan keittiötämme. Lisäksi tein pari joulukranssia, niistä voin laittaa valmis-kuvat myöhemmin...Niin, alla olevassa kuvassa mun upea työpaja, kylppärin lattia :)









" Pakkanen tekee ikkunaan kukkasia, kakluuni lämmin; yhdellä istumalla seuraan pimeän tulon" Risto Rasa

Tänään oli aivan ihana sininen hetki ja kamera onnituikin hieman matkimaan tuon hetken värejä ja kauneutta. Koskematon lumihanki kimalteli hetken valossa, niin kaunista <3




Tämän Hiirirouvan löysin pari vuotta sitten kirpparilta. Siellä se yksin itkeskeli kun vanha omistaja oli sen sinne hyljännyt. Minut nähdessän se kysyi itkuisella äänellään voisinko ottaa sen mukaani ja lupasi olla ahkera apulainen. Siitä lähtien se on saanut majailla meillä ja täytyy sanoa että on lupauksensa pitänyt. Tänä jouluna Hiirirouva vahtii wc:n lavuaarin reunalla että jokainen, niin iso kuin pienikin muistaa harjata hampaansa aamuin illoin :)



"Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmellinen Neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas." jes. 9:5

Ps.Ostolakosta päivitystä: kosmetiikkatuotteita olen "joutunut" ostamaan, nehän loppuvat aina samaan aikaan mikä on muuten aika hassua (ripsiväri yms.).. Niin ja tunnustan että ostin joulukortteihin pikkuisia "timantteja" ja lankaa että olen saanut tehdä muutamia joululahjoja niistä :) Ja joitakin joululahjoja olen ostanut, nehän eivät kuuluneet ostolakkoon, muille sai ostaa :)


Nyt ihanaa, turvallista ja siunattua joulua kaikille!!! <3



<3 Capu

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja ihanaa sykähdyttävää tekstiä! Tykkään sun taidosta yhdistellä arjen askareet, pikku tarinat, Raamatunpaikat ja suloiset kuvat!! Sulla on taitoa sisko!! :D Ja hei-- jos tosiaan saat muille ostaa, niin eihän korttiostoksiin ostamas juttus sitte ollu ees väärin. :) Hyvä Capukka!

    VastaaPoista